paula-van-hove-over-mij

Even voorstellen

Ik ben Paula van Hove. Verpleegkundige, (interim-)manager, intervisor, coach, projectmedewerker en trainer in communicatie, samenwerking en leidinggeven. Met veel energie en gedrevenheid werk ik als interim-manager en coach in de non-profit sector.

Nuchter, resultaatgericht en creatief

Mensen in beweging brengen, dat is mijn kracht. Of dat nu als interim-manager is waarbij ik noodzakelijke vernieuwingen en veranderingen doorvoer, of als coach om individuen of teams weer vol frisse moed en focus te laten werken. Want mensen weer enthousiast maken voor hun eigen werk, daar krijg ik energie van!

Mijn aanpak is nuchter, resultaatgericht en creatief. Moet er snel orde op zaken worden gesteld? Geen probleem. Maar ik zoek ook graag buiten de gebaande paden naar inventieve oplossingen en mogelijkheden.

Als coach ben ik betrokken en eerlijk. Ik help mensen graag om zich te ontwikkelen in hun carrière en om meer uit hun werk te halen. Dat doe ik met luchtigheid en enthousiasme, maar ook met de nodige reflectie en scherpe analyses.

Op volle kracht vooruit

Ik geloof in de kracht van het individu. Dat klinkt wat zweverig maar dat is het niet: iedereen heeft een vaardigheid, sport, of hobby waar je goed in bent, waar je je prettig bij voelt. Je staat ‘in je kracht’, vol zelfvertrouwen en energie. Hoe fijn is het als je dat gevoel ook meeneemt in je werk? Of als je, als werkgever, kunt zorgen dat een heel team meer vertrouwen en energie ontwikkelt?

Met op maat uitgewerkte trainingen en coachingstrajecten ga ik aan de slag om dat te bereiken. Ik werk interactief en creatief, houd mensen een spiegel voor en probeer hen te inspireren. Dat kan voor kleine en grote non-profit organisaties, voor specifieke teams of als coaching voor individuele medewerkers. Kortom: ik help werknemers in de non-profit (weer) op volle kracht vooruit.

Kan ik iets voor u doen? Laat het mij weten! Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.