Coaching met een groene schoenveter

Huh? Coaching met een groene schoenveter? Dat klinkt anders dan anders. Net als mijn coaching: die is ook nét even anders. Prikkelend en uitdagend, praktijkgericht en hands-on. De theorie komt voldoende aan bod en we gaan vooral veel oefenen. Want persoonlijk leiderschap leer je niet uit boekjes. Dat leer je door situaties te trainen en door voorbeelden uit de eigen werkomgeving te bespreken. En die groene schoenveter? Die gebruik ik in één van de oefeningen.

Coaching op maat

Wil jij je zelfverzekerd en krachtig voelen op de werkvloer? Ruimte bieden aan je ambities? Wil je (weer) enthousiast zijn over je dagelijks werk? Dat kan! Met een coachingstraject op maat help ik jou om je doelen te bereiken. Of je nu de energie in je werk wil hervinden of wil ontdekken waar je talenten liggen: we gaan ermee aan de slag. Benieuwd of ik iets voor jou kan doen? Neem even contact met mij op.

Programma ‘Sterk in je Werk’

Naast individuele coaching op maat bied ik ook drie trajecten aan binnen mijn programma ‘Sterk in je Werk’: voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen, voor startende leidinggevenden en voor ervaren leidinggevenden.

Kenmerken van ‘Sterk in je Werk’:

 • Coachingsprogramma’s met een duur van 9 maanden
 • Individuele bijeenkomsten met training ‘on the job’
 • Groepsbijeenkomsten met andere deelnemers
 • Mogelijkheid voor vragen/overleg via telefoon of mail
 • Persoonlijke opdrachten en doelstellingen op maat

Bekijk de 3 Sterk in je Werk programma’s

Coaching voor wie meer uit zichzelf wil halen

Wil je meer bereiken in je carrière, maar weet je niet precies hoe? Als coach help ik jou om te ontdekken waar je talenten liggen en hoe je die kunt inzetten in je werk. Als je vast zit in de dagelijkse routine is het lastig om nieuwe kansen en uitdagingen te zien. Je werk wordt saai, je voelt je ondergewaardeerd en je krijgt minder plezier.

Met mijn ‘Sterk in je werk’-programma ga je aan de slag om je ambities, je kwaliteiten en je carrièremogelijkheden in kaart te brengen. Na afloop weet je precies wat jouw sterke punten zijn en sta je weer met plezier en vertrouwen op de werkvloer.

Je leert

 • Waar de kansen liggen in je carrière
 • Hoe je het plezier vasthoudt of terugbrengt in je dagelijks werk
 • Wat je talenten zijn en hoe je die kunt inzetten in je carrière
 • Hoe je met overtuiging en vertrouwen communiceert en samenwerkt

Heb je het gevoel dat er méér in je schuilt, maar lukt het niet dat te laten zien? Dan help ik je graag om daar verandering in te brengen. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact met mij op.

Coaching voor startende leidinggevenden

Heb je ambities als leidinggevende? Een spannende stap. Want hoe begin je? Hoe maak je als leidinggevende echt verschil? Hoe zorg je dat medewerkers je serieus nemen? Twijfels kunnen je ervan weerhouden de sprong te wagen. Hoe fijn zou het zijn om die stap te zetten met iemand die je coacht, in een programma samen met andere startende leidinggevenden?

Ik begeleid jou tijdens jouw start als leidinggevende. Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap, een eigen visie op het leidinggeven en hoe je als leidinggevende resultaten bereikt maar ook medewerkers motiveert en faciliteert.

Je leert

 • Wat jouw stijl in leidinggeven is
 • Omgaan met tegenvallers als startende leidinggevende
 • Hoe je je persoonlijk leiderschap doet groeien
 • Hoe je medewerkers meekrijgt in jouw visie

Ben je startende leidinggevende of heb je die ambitie? En wil je daarbij graag een steuntje in de rug? Neem dan contact met mij op.

Coaching voor ervaren leidinggevenden

Werk je als leidinggevende en zou je graag willen sparren over mogelijkheden tot verdieping en ontplooiing? In dit programma voor ervaren leidinggevenden gaan we de diepte in. Hoe blijf je gemotiveerd en enthousiast? Welke doorgroeimogelijkheden zijn er voor jou? En hoe kun je je kwaliteiten als leidinggevende verder vergroten?

Samen met andere ervaren leidinggevenden volg je een coachingsprogramma waarin je leiderschap verder ontwikkelt en ontdekt hoe je met nieuw elan kunt leidinggeven.

Je leert

 • Hoe je jouw senioriteit in leidinggeven effectief inzet
 • Je leiderschapskwaliteiten verdiepen
 • Hoe je als leidinggevende opnieuw het verschil kunt maken
 • Hoe je je motivatie en enthousiasme voor je werk en de organisatie behoudt of vergroot

Ben je  leidinggevende en zou je graag meer verdieping in je werk vinden? Merk je dat je minder gemotiveerd bent dan vroeger en wil je dat graag veranderen? Neem dan contact met mij op.